Klatrekonkurrencer

Total Bunker Boulder Thyborøn
Under  festivalen er der planlagt en Total Bunker konkurrence i Thyborøn. Det bliver et afslappet arrangement, hvor man går rundt i små grupper med et scorekort, og klatrer de forberedte problemer på bunkerne. På bunkerne  i Thyborøn er der klatreproblemer på alle niveauer. Men de er ikke kortlagt endnu – så det er et helt jomfrueligt område – med masser af potentiale! Deltag i konkurrencen og få fingre i føreren, der udgives i forbindelse med konkurrencen!

Gå direkte til  tilmelding .

Deepwater solo i Lemvig Havn
En anden klatre-event under festivalen bliver deepwater solo ved Lemvig Havn! Vandet har en lækker temperatur sidst i juli, og vi har en mobil klatrevæg, at lave spektakulære ruter på. Der skal nok blive noget at komme efter, både for klatrere – nye som gamle – og ikke mindst for tilskuerne!

Bouldering på festivalpladsen
Vi har lånt en mobil boulder fra Nordjysk Klatreklub, som vi sætter på Basecampen. Så der er absolut ingen grund til at lade klatreskoene blive hjemme!

Hvis du er klatrer eller medlem af en klatreklub, og kunne tænke dig at (være med til) stå for en af klatrekonkurrencerne, så tøv ikke med at kontakte os! kontakt@basecampwest.dk